Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2.3/5.0 - gebaseerd op 3 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Ik ging hier naar school 1 maand geleden geplaatst

Bro, ik ging hier naar school, ik had voor mijn Nederlandse toets een 6,5 behaald en kreeg als advies; "te stoppen met de opleiding omdat als je zo laag scoort dat je het niet gaat halen".

Terwijl er een Nederlandse klasgenoot 4 keer gezakt was voor de algemene Nederlandse taal toets. En niks werd tegen gezegd.

Wat een discriminatie zeg!!

Mehmet Guvercin

Ik ging hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

Mooi modern gebouw, relaxte atmosfeer

Ik ga hier naar school 2 jaar geleden geplaatst

Mijn partner en ik hadden een onvoldoende gekregen voor een casus dus vroegen wij om een second opinion (iets waar je recht op hebt als student). Na meer dan een jaar lang dit te eisen, hebben wij dit tot op de dag van vandaag nog niet gekregen. Docenten gedragen hier zich alsof ze koning van de wereld zijn, en niks verkeerd kunnen doen. Als je iets niet op hun manier doet, is het fout (ook al is het mogelijk wel beteršŸ¤·). De meeste docenten hier zijn ook ernstig slecht in feedback geven. Ze zeggen dat iets fout is, maar geven vaak niet eens toelichting over wat er fout is of hoe het beter kan. Je gaat hier bij ICT ook les krijgen van docenten die open-source bagger vinden.

Naast dit alles, het is het niet waard om ICT op HBO-niveau te doen als je al goed kan programmeren. Je bouwt een extreem hoge studieschuld op om maar een paar honderd euro extra salaris te krijgen wanneer je uiteindelijk begint met werken.

Afbeelding school
Plaats een review

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Adres
Ruitenberglaan 31, 6826 CC
Arnhem, Gelderland

Telefoonnummer
0263691555

Inloggen