Rooms Katholieke Basisschool De Biezenhof

1.3/5.0 - gebaseerd op 4 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Ik was hier docent 10 maanden geleden geplaatst

Ik heb hier gewerkt. Ik herken alles wat hier wordt geschreven. Ik hoor nog weleens wat. Niemand met verstand van onderwijs wordt serieus genomen door de directeur, want hij weet het altijd beter en dat is knap met NUL verstand van onderwijs. Deze man is een aanrommelaar. Hij bluft zich overal doorheen en ziet leerkrachten als pionnetjes zonder ze in te zetten op hun kwaiteiten. Bijzonder gegeven dat zoveel leerkrachten verkassen of omvallen… Krijgt deze man geen beoordelingsgesprek bij het bestuur of is de directeurskrapte écht zo groot?

Ik ga hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

De directeur Jan Bruijs is echt een nare man! Dat vinden wij allemaal en onze ouders ook!!!! Hij verpest alles en is onaardig! De jongens met een grote mond kunnen gewoon doen wat ze willen en krijgen nooit straf! Ja, een gesprekje en dan zijn ze weer terug in de klas en gaan ze weer gewoon door met hun gedrag!

Ik ben ouder/voogd 1 jaar geleden geplaatst

Ik heb hier een rondleiding gehad door de directeur voor een plekje voor onze zoon. Was een onsympathieke man, wist ook inhoudelijk geen antwoord te geven op onze vragen maar bleef een beetje op de vlakte. Dat vonden wij al zo gek, maar snap het nu wel als ik lees dat hij niks van onderwijs weet. Verder vond ik het enorm rommelig en vies in de school, overal modder en jassen en schoenen die door de gangen lagen. Kinderen moeten hier op hun sokken lopen over die vieze vloer! Toen ik even naar het toilet piepte schrok ik helemaal, wat een vieze bende! Wij kijken een schooltje verder voor onze zoon!

Ik ben ouder/voogd 1 jaar geleden geplaatst

Sinds het aanstellen van de huidige directeur is er een groot verloop van personeel. Reden is dat deze directeur niet gekwalificeerd is en dit ook niet van plan is aangezien hij via een warm contact bij het bestuur op deze positie terecht is gekomen. Deze man is naast onbevoegd ook onbekwaam. Al 4 jaar heerst er een onveilig klimaat in een aantal groepen waar niet op is, en wordt gehandeld. Je kind zal er maar zitten… Deze man heeft het drukker met de adjunct-directrice dan met het verantwoord leiden van een school. Het is dat het team zo sterk is, maar ik zou mijn kind toch naar een andere school sturen.

Plaats een review

Rooms Katholieke Basisschool De Biezenhof

Adres
Rode Schouw 85, 4661 VE
Halsteren, Noord-Brabant

Telefoonnummer
0164683922

Inloggen