ROC Nijmegen eo

1.4/5.0 - gebaseerd op 8 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster
Ik ging hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

Goede locatie bij het treinstation

Ik ging hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

Ik ben helaas ontevreden over deze school. Er zijn problemen met racisme, vooral van de trajectbegeleidster. Vaak wordt er negatief gesproken over leerlingen die hun opleiding willen veranderen en er zijn klachten over mailtjes van ouders die moeite hebben met de Nederlandse taal. Bovendien lijkt er een sfeer van pesten en onserieuze houding onder sommige leerlingen. Ik zou aanraden om niet te bellen of zelfs niet naar deze school te gaan.

Ik ging hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

Enorm slechte school. Ik heb helaas mijn aandeel van ontevredenheid met betrekking tot deze school. Er lijkt een grote verdeling tussen docenten en studenten en als student voel je je vaak ondergewaardeerd. Er wordt weinig aandacht besteed aan een serieuze en gelijkwaardige behandeling van studenten. Hoewel er veel beloftes worden gedaan, zie ik weinig resultaten. Het is beter om deze school te vermijden.

Ik ging hier naar school 1 jaar geleden geplaatst

Slechtere school dan dit bestaat volgens mij niet eens. Er lijkt een gebrek aan communicatie te zijn en als student voel je je vaak in de steek gelaten. Er wordt weinig moeite gedaan om studenten te ondersteunen. In mijn mening is deze school een van de slechtste en ik zou aanraden om naar een andere school te gaan.

Ik ga hier naar school 2 jaar geleden geplaatst

De lessen hier op school waren niet verkeerd, maar daar houdt het ook op. Ik heb hier een opleiding gevolgd, waarna ik er nog een wilde doen. Ik werd niet toegelaten omdat ik een negatieve beoordeling had achtergelaten over een docent. Dus ze weigeren je liever, in plaats van dat ze het probleem proberen op te lossen. Zo'n soort school is dit...

Inloggen